Sta. Maria de Palautordera
Tel. 666 608 437
josep@pratjardineria.cat
  • Rec automàtic

La manca d’aigua avui en dia és una realitat, el mètode més efectiu per estalviar a l’hora de regar el jardí és fent ús d’un rec automàtic que ens permetrà ajustar amb precisió la qualitat d’aigua utilitzada, en funció de les necessitats hídriques de la vegetació.

PRAT jardineria és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el món del jardí, de la planta i la flor.

Podem ajudar-te tant a dissenyar el teu jardí des del primer instant, com a remodelar-lo o donar-li el manteniment més adecuat per la situació i temps en que es troba.

A Prat Jardineria ens identifiquem amb el món de la jardineria. En el seu temps lliure, vostè ha de comptar amb l’hàbitat ideal per poder gaudir d’ell.

La nostra oferta de serveis té un enfocament adaptatiu pensat per satisfer totes les necessitats que es poden presentar.  El client no haurà de preocupar per res.

Treballem amb tot tipus de clients: propietaris de jardins privats, empreses i comunitats de veïns.

Pel que fa al jardí privat, la nostra meta és que tingui tot el protagonisme que mereix a la llar, el lloc preferit per reunir a familiars i amics. El bon temps converteix al jardí en l’estada més utilitzada de la casa, ja sigui per a relax, oci, joc o per compartir i gaudir esmorzars, dinars o sopars a l’aire lliure. Vivències que volem transmetre als nostres clients, ja que formen part de la nostra passió per aquesta professió. La seva confiança és la clau del nostre desenvolupament i creixement durant tots aquests anys. Per tot això el nostre compromís és màxim i també ho és la nostra exigència amb cap a nosaltres mateixos per seguir sent mereixedors de la seva confiança.

En el nostre treball vam estudiar diverses possibilitats per poder oferir idees atractives i alternatives viables a les peticions realitzades, per superar les expectatives de l’encàrrec rebut. Darrere de cada èxit, hi ha un desafiament i sobretot un gran esforç. En l’assessorament i l’execució de cada obra en el seu jardí o zona verda busquem un resultat que li permeti gaudir al màxim del seu temps d’oci. Per això considerem vital la tècnica i experiència que posseïm en Paisatge Jardineria Professional per al disseny de jardins i espais exteriors.

El convidem a ser la seva empresa de confiança i col·laborar junts per embellir el seu jardí.

Treballem en tota la zona del Montseny. Santa Maria de Palautordera, Santa Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Villalba Sasserra, Llinars, Vallgorguina, Riells, Gualba… I també totes les zones del Vallès.